Raisio

Raisio

Laadukasta majoitusta Raision keskustassa

MAJOITUS | KOKOUKSET | ETÄTYÖSKENTELY | RYHMÄT | PITKÄAIKAISMAJOITUS

Työskentele viihtyisissä tiloissa

Voit järjestää meillä myös tapaamiset ja kokoukset 

Herää uuteen päivään virkeänä

Runsas ja maukas aamiainen sisältyy majoitukseen

Huoneissa on modernit mukavuudet

Olemme remontoineet huoneet asiakastyytyväisyys edellä

Hotelli Loimu Raisio tarjoaa laadukasta majoitusta, loistavalla sijainnilla

Hotelli Loimun keskeinen ja rauhallinen sijainti Raision torin laidalla ja monipuoliset palvelut hotellin ympärillä takavaat onnistuneen vierailun niin työn kuin vapaa-ajan merkeissä. Toimimme modernilla konseptilla ilman vastaanottoa ja sisäänkirjautuminen ovikoodilla on nopeaa, helppoa ja kontaktitonta – pääset heti saavuttuasi huoneeseen rentoutumaan!

Hotelli Loimu Raisio - Neljän hengen huone

Nopea ja helppo check-in ovikoodilla

Hotelli Loimu Raisio kokoustilat ja neuvotteluhuoneet keskustassa

24/7 asiakaspalvelu puhelimitse

Hotelli Loimu Raisio Lounge

Lounge & aamiainen majoittujille

Hotelli Loimu Raisio pysäköinti

Ilmainen pysäköinti

Olemme lähellä palveluita ja satamaa

Hotelli Loimu sijaitsee E8 ja E18 teiden risteyskohdassa Raision keskustassa. Pääset hotelliltamme vaivattomasti Turkuun, Naantaliin ja sataman palveluihin alle 15 minuutissa. Hotelli Loimun asiakkaille on tarjolla ilmaisia pysäköintipaikkoja suoraan hotellin edessä. Muistathan rekisteröidä ajoneuvosi hotellin pohjakerroksessa sijaitsevaan Parkki Paten automaattiin, jotta vältyt pysäköintivirhemaksuilta.

Hotelli Loimu sopii sijaintinsa puolesta vapaa-ajanmatkailuun, liikematkailuun, pitkäaikaismajoitukseen sekä sporttimajoitukseen. Olipa vierailusi syy mikä hyvänsä, räätälöimme majoituspaketin juuri sinun tarpeesi huomioiden. Pystyt kauttamme yhdistämään matkaasi Muumimaailman, kauppakeskus Myllyn, Turun keskustan vapaa-ajan kohteet ja hotelliltamme on lyhyt työmatka telakalle, Naantaliin tai Turkuun. Ilmainen pysäköinti asiakkaillemme tarjoaa lisämukavuutta vierailuusi ja pääset jatkamaan matkaasi juuri sinulle sopivaan aikaan.

Hotellimme ympäristöstä löydät mm. keilahallin, kauppapalvelut, ravintolat, kahvilat, kuntosalin ja kauneuspalvelut.

 

Nopea ja
Turvallinen
Varaus

Monipuoliset varustelut joka huoneessa

Helppo tulla.
Nopea lähteä.

Ilmainen pysäköinti asiakkaille

Alakerrassa  lounge-asiakastila ja aamiaishuone

Huoneemme ovat remontoitu asiakkaiden viihtyvyys edellä.

Millaisen huoneen tarvitset?

Hotelli Loimu Raisio - 1hh

1 hengen huone

Tutustu ja varaa

Hotelli Loimu Raisio - 2hh

2 hengen huone

Tutustu ja varaa

Hotelli Loimu Raisio 3hh

3 hengen huone

Tutustu ja varaa

Hotelli Loimu raisio - 4hh

4 hengen huone

Tutustu ja varaa

Uudet etätyöhuoneet nyt varattavissa!

Etätyöhuone on suunniteltu työn merkeissä matkustavalle majoittujalle tai silloin, kun tarvitset rauhallisen tilan keskittymiseen, jossa yöpyä. 

Ryhmät ja pitkäaikaismajoitus

Saavutko paikalle jo aikaisin tai pääsetkö kirjautumaan todella myöhään? Sekin onnistuu. Meillä on tarjota erilaisia ratkaisua niin ryhmille kuin pitkäaikaismajoittujille.

Kauppakeskus Mylly

Kauppakeskus Mylly sijaitsee 5 minuutin ajomatkan päässä Hotelli Loimulta ja siellä toimii yli 150 liikettä. Muotikatua voi kuvailla Varsinais-Suomen monipuolisemmaksi, sillä se kattaa yli 50 myymälää. Ennennäkemättömän monipuolinen ravintolamaailma tarjoaa puolestaan makuelämyksiä eri puolilta maailmaa. Kauppakeskus Myllystä löydät muun muassa pankki-, kampaamo- ja apteekkipalvelut.

Muumimaailma

Muumimaailma on vuonna 1993 perustettu Muumi-aiheinen teemapuisto Naantalissa Kailon saarella. Muumien sininen tornitalo on Muumimaailman sydän, joka pitää tietysti tutkia vintiltä aina hillokellariin asti. Mutta Muumien saarella on paljon muutakin – ehkä enemmän kuin arvaatkaan, jos et ole ennen käynyt. Tutustu paikkoihin jo ennen kuin tulet, niin tiedät hiukan mitä odottaa. Muumimaailmaan pääsee Hotelli Loimulta 15:ssa minuutissa autolla ja myös julkisilla kulkuneuvoilla pääsee kätevästi Muumimaailmaan.

 

9 Sushi rullaa
9 Sushi rullaa

Raision Keilailukeskus

Raision Keilailukeskus on tarjonnut antoisia ja jännittäviä keilailuhetkiä kaikenikäisille keilaajille jo lähes 43 vuotta. Hyvinvarustettu keilahalli, laadukkaat keilailulaitteet ja -välineet, viihtyisä tunnelma sekä asiakaslähtöinen palvelu ovat toimineet perheyrityksemme pääperiaatteina alusta alkaen.

Keilahallissa voit järjestää yksityis-, yritys- ja juhlatilaisuudet. Raision keilailukeskus sijaitsee noin 1,2km päässä hotellilta. Keilakeskuksessa on myös täydet anniskeluoikeudet.

 

Uutuutena Loimun aamiainen!

Runsas aamiainen tarjoillaan arkisin kello 6-8.30 ja viikonloppuisin kello 8-10 katutason juuri remontoidussa, valoisassa aamiaishuoneessa.

SOITA