Huoneet

Hotelli Loimu - majoitusta Raision keskustassa

Hotellihuoneet

Hotelli Loimu tarjoaa majoitusta yhden-, kahden-, kolmen- ja neljänhengen huoneissa. Huoneet on sisustettu maanläheisillä väreillä ja tarjoavat viihtyisän sekä tasokkaan majoituskokemuksen.

Hotelli Loimu yhdistää laadukkaan majoituksen sekä kilpailukykyisen hinnoittelun ja tarjoaa asiakkailleen aamiaisen lisäksi ilmaisen pysäköinnin. Työmatkailijat ja opiskelijatkaan eivät ole tuntematon näky hotellissamme – Me tarjoamme sinulle makoisat yöunet, työskentelyrauhan tai lepohetken arjen keskellä, olipa syy vierailuusi mikä tahansa.

Hotellissamme on erikseen varattavia etätyöskentely- ja neuvottelutiloja. Huoneen numero sekä avainkoodi toimitetaan puhelimeesi ja sähköpostiisi tulopäivän aamuna. Asiakaspalvelumme auttaa sinua puhelimitse kaikissa asioissa vuorokauden ympäri. Hotellivuorokausi alkaa kello 16 ja huone on käytössäsi lähtöpäivään kello 11 asti. Mikäli tarvitset aikaista sisäänkirjautumista tai toivoisit myöhäisempää huoneenluovutusta, olethan ystävällisesti yhteydessä asiakaspalveluumme +358 10 2007 3001 tai info@hotelliloimu.fi.

1 hengen huone

2 hengen huone

3 hengen huone

4 hengen huone

Huoneiden varustelu

Huoneen varusteluun kuuluu huoneluokan mukainen määrä laadukkaita vuoteita, pyyhkeet, jääkaappi, vedenkeitin, mikro, taulutelevisio, suihku sekä hiustenkuivain.

TV

Hiustenkuivain

Jääkaappi

Mikro

Vedenkeitin

Suihku ja pesuaineet

Palvelut majoittujille

WiFi, aamiainen ja lounge-tila. Loungessa pääset rentoutumaan työpäivän päätteeksi ja tapaamaan kanssamajoittuja. Iltapalan ja omat eväät voit säilyttää kätevästi huoneen jääkaapissa tai käyttää lähialueen ravintolapalveluita. Pysäköinti onnistuu ilmaiseksi hotellin edessä. Muistathan rekisteröidä autosi hotellin pohjakerroksessa sijaitsevaan ParkkiPate-automaattiin, jotta vältyt pysäköintivirhemaksuilta. Yhdellä rekisteröintikerralla ilmainen pysäköinti on voimassa 24 tuntia. Mikäli toivot välisiivousta majoittuessasi useamman yön, ilmoitathan siitä asiakaspalveluumme saapumispäivänä kello 18 mennessä +358 10 2007 3001 tai info@hotelliloimu.fi. 

Loimun kokoustila varattavissa

14 hengen kokoustila modernein varusteluin katutasossa on varattavissa neuvottelutilaksi. Kokoustilan varaa netistä ja kirjaudut ovikoodilla aivan kuten huoneisiinkin. Asiakkaidemme käytössä on maksuton Wifi ja viihtyisä Lounge.

Uutuutena Loimun aamiainen!

Runsas aamiainen tarjoillaan arkisin klo 06-8.30 ja viikonloppuisin klo 8-10 katutason juuri remontoidussa, valoisassa aamiaishuoneessa.

SOITA