Kokoustila

Kokoustila 14hlö – Raision keskustassa

14 hengen kokoustila modernein varusteluin katutasossa on varattavissa neuvottelutilaksi. Kokoustilan varaat netistä ja kirjaudut ovikoodilla aivan kuten huoneisiinkin. Asiakkaidemme käytössä on maksuton Wifi ja viihtyisä Lounge. Viihtyisäksi sisustetussa kokoustilassa on taulu-tv presentaatioita varten ja reilun kokoinen neuvottelupöytä ryhmätyöskentelyyn.

Valoisa kokoustila muuntautuu yksityiseksi verhojen ansiosta. Keskeisen sijainnin ansiosta Loimuun on helppo tulla ja jatkaa kokouspäivää lähialueen ravintoloihin tai rauhoittua huoneeseen.

Kokoustarjoilut

Neuvottelutilassa on jääkaappi ja sivupöydällä tilaa asettaa esille tarjoilut. Voit tuoda tilaan omat suolaiset ja makeat tai kysy meiltä tarjous info@hotelliloimu.fi

Aloita kokouspäivä Loimun aamiaisella

Aivan kokoustilan vieressä on uudistettu aamiastila. Herkullinen aamiaisbuffet on energinen startti kokouspäivään, voit varata aamiaisen ryhmällesi myös vaikka kaikki eivät yöpyisikään hotellissa. Muista varata aamiainen kokoustilavaruksen yhteydessä tai ole suoraan yhteydessä asiakaspalveluumme +358 10 2007 3001

Etätyöhuoneet

Työmatkaajia varten hotellistamme löytyy yhden hengen etätyöhuoneita, joissa on perusvarustelujen lisäksi säädettävä sähköpöytä ja ergonominen työtuoli.

 

Loimun kokoustila varattavissa alkaen 90,00 €

SOITA